Poroszlói raktárunkban az alábbi termékeket kínáljuk megvásárlásra:


Angol vásárlói visszáru termékek, raklaponként vásárolható.


Minden raklap bontatlan, ahogyan érkeztek, úgy kerülnek továbbértékesítésre. A raklapok tartalmát tételesen mellékeltük, a lista letölthető a feltüntetett linkre kattintással. A rakalapokon lévő termékeknek külön-külön kép van feltöltve, melyek a képgalériából katalógusszám, vagy megnevezés alapján beazonosíthatók a mellékelt Excel táblázat alapján.


Általános tájékoztató:

Az itt bemutatott termékek mindegyike teszteletlen vásárlói visszáru. A termékeket eladás előtt tesztelni, esetlegesen javítani szükséges. A javítást kizárólag szakemberrel végeztessék! Minden termék angol dugvillával va szerelve, a magyar szabvány szerinti átalakítás értékesítés előtt viszonteladóink feladata.

A fotók az áruházlánc honlapjáról letöltött illusztrációs képek, melyek a szállítmányban található termékeket ábrázolja. A vásárlói visszáru kizárólag az üzlethálózat által felkínált pénzvisszafizetési garancia időn belül (általában 14-21 nap) visszatérített termékeket tartalmazza. A garancia időn belül visszaküldött áruk nem ebbe a kategóriába tartoznak.

Az alábbi linkre kattintva letölthető a készleten lévő raklapok tételes listája:

/_userfiles_/szuperker/Konyha%20raklapok.xlsxAz árak a  Poroszlón lévő raktárunkból a vevő telephelyére történő szállítási költséget nem tartalmazzák.

Az áru megtekinthető Poroszlón, raktárunkban; kapcsolatfelvétel után egyeztetett időpontban.


Konyhai kisgépek, vasalók: