Teszteletlen visszáru ventilátorok, léghűtők angol dugóvillával.

Részrakomány, 15 paletta áru, összesen 436db termék, melyek eredeti ára 10.207,5GBP.

A fizetendő vételár az eredeti ár 20%-a!

 

A fenti összeg a szállítási díjat is tartalmazza, a vásárlót további költség nem terheli. Az áru Angliából közvetlenül a megrendelő telephelyére kerül leszállításra.

Ez a kategória szezonális, ősztől tavaszig az elektromos fűtőberendezések váltják fel.

A fotók az áruházlánc honlapjáról letöltött illusztrációs képek, melyek a szállítmányban található termékeket ábrázolja.

A vásárlói visszáru kizárólag az üzlethálózat által felkínált pénz visszafizetési garancia időn belül (általában 14-21 nap) visszatérített termékeket tartalmazza. A garancia időn belül visszaküldött áruk nem ebbe a kategóriába tartoznak.

A szállítmány kb. 50%-a új, tesztelés után azonnal értékesíthető készülékeket tartalmaz, de kérem ne hagyja figyelmen kívül a másik 50%-ot, melyek tesztelés után javításra, takarításra, 10-15%-os arányban selejtezésre szorulnak!

Angol dugóvillával; a magyar szabvány szerinti átalakítás a vásárló feladata.

A szállítmányok összetétele hasonló, a termékek többsége éveken keresztül megtalálható a raklapok tartalmában, így folyamatos vásárlás esetén a selejt áru is felhasználható.

Lehetőség van kisebb mennyiség, 5-10-15 raklap áru rendelésére is, de ebben az esetben a részrakományok szállítási díja és a magasabb áron megvásárolt áru irreálisan magas vételárat eredményez.

Amennyiben az Ön számára egy kategóriából túl nagy mennyiség a 26 raklap áru, ideális megoldás több kategóriából összeállítani egy komplett rakományt, így az árak realizálódnak.

A listákban felajánlott áruk egy tételben vásárolhatóak, 1-1 raklap kiválasztására nincs lehetőség!

Visszáru termékekből Magyarországon raktárkészlettel nem rendelkezünk, mivel a több éves tapasztalat alapján a legideálisabb megoldás Angol partnercégünktől közvetlenül a megrendelőhöz leszállítani az árut.

Cégünk 2005 óta foglalkozik ezzel a tevékenységgel, így a fuvarszervezés, rakodás, szállítás nem okoz gondot, az évek alatt kialakult kapcsolataink tökéletesen működnek.

A megrendelést követő 24 órán belül a vételárat az egyeztetett fuvardíjjal együtt szükséges cégünk számlájára átutalni, ellenkező esetben a megrendelést tárgytalannak minősítjük, az áru nem kerül beszállításra Magyarországra. Megrendelőink számára minden esetben megkeressük a legideálisabb megoldást!

A vásárló megtakarítása nem 80%! Az áru a beszállítást követően azonnal nem továbbértékesíthető! Sok munkával, időráfordítással nem marad el a várva várt profit, de ne felejtse el, hogy nem vadonat új árut vásárol!

A visszáru termékek átvizsgálatlanul, véletlenszerűen kerülnek a raklapokra, nincs jó és legjobb visszáru!

Ez egy tájékoztató jellegű termék összeállítás. Nem minősül konkrét árajánlat tételnek. A tartalom és a fizetendő összeg napi szinten változhat, ami például az Angol Font (GBP) valuta árfolyamának változásától is függ. Az éppen aktuális ajánlatunkról kapcsolat felvétel után tudunk pontos tájékoztatást nyújtani.

A tételes lista megjelenítéséért kérem kattintson a következő linkre, amellyel letöltheti vagy megnyithatja Microsoft Excel táblázatban összegyűjtve: /_userfiles_/szuperker/Leghutok%2015rl__vegl-ford.xls

Az A szektorban látható katalógusszámok megtalálhatóak a fotókon, így a termékek könnyen beazonosíthatóak.

Amennyiben további információra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük érdeklődését!

Kapcsolatfelvétel