Teszteletlen visszáru szerszám, barkácsgépek angol dugóvillával.

Részrakomány, 10 paletta áru, összesen 501db termék, melyek eredeti ára 19.524,29GBP.

A fizetendő vételár 1.952.429.-Ft, mely a jelenlegi árfolyamon számolva

az eredeti ár 20%-a + szállítási díj a megrendelő telephelyére leszállítva. /950EUR/

A vásárlót további költség nem terheli. Az áru Angliából közvetlenül a megrendelő telephelyére kerül leszállításra.

Ebből a kategóriából 26 palettás ajánlat ritkán fordul elő, más kategóriával komplett rakományként beszállítva az árak kedvezőbbek.

Az elektromos gépeken kívül létrák, széfek, egyéb nem elektromos termékek is találhatóak a raklapokon.

A fotók az áruházlánc honlapjáról letöltött illusztrációs képek, melyek a szállítmányban található termékeket ábrázolja.

A vásárlói visszáru kizárólag az üzlethálózat által felkínált pénz visszafizetési garancia időn belül (általában 14-21 nap) visszatérített termékeket tartalmazza. A garancia időn belül visszaküldött áruk nem ebbe a kategóriába tartoznak.

A szállítmány kb. 50%-a új, tesztelés után azonnal értékesíthető készülékeket tartalmaz. De kérem ne hagyja figyelmen kívül a másik 50%-ot, melyek tesztelés után javításra, takarításra, 10-15%-os arányban selejtezésre szorulnak!

Angol dugvillával szerelt termékek, a magyar szabvány szerinti átalakítás a vásárló feladata.

A szállítmányok összetétele hasonló, a termékek többsége éveken keresztül megtalálható a raklapok tartalmában, így folyamatos vásárlás esetén a selejt áru is felhasználható.

Lehetőség van kisebb mennyiség, 5-10-15 raklap áru rendelésére is, de ebben az esetben a részrakományok szállítási díja és a magasabb áron megvásárolt áru irreálisan magas vételárat eredményez.

A listákban felajánlott áruk egy tételben vásárolhatóak, 1-1 raklap kiválasztására nincs lehetőség!

A vásárló megtakarítása NEM 75%!

Amennyiben az Ön számára egy kategóriából túl nagy mennyiség a 26 raklap áru, ideális megoldás több kategóriából összeállítani egy komplett rakományt, így az árak realizálódnak.

Visszáru termékekből Magyarországon raktárkészlettel nem rendelkezünk, mivel a több éves tapasztalat alapján a legideálisabb megoldás Angol partnercégünktől közvetlenül a megrendelőhöz leszállítani az árut.

Cégünk 2005 óta foglalkozik ezzel a tevékenységgel, így a fuvarszervezés, rakodás, szállítás nem okoz gondot, az évek alatt kialakult kapcsolataink tökéletesen működnek.

 

 

 

Ez egy tájékoztató jellegű termék összeállítás.  A tartalom és a fizetendő összeg napi szinten változhat, ami például az Angol Font (GBP) valuta árfolyamának változásától is függ. Az éppen aktuális ajánlatunkról kapcsolat felvétel után tudunk pontos tájékoztatást nyújtani.

A tételes lista megjelenítéséért kérem kattintson a következő linkre, amellyel letöltheti vagy megnyithatja Microsoft Excel táblázatban összegyűjtve: /_userfiles_/szuperker/Szerszam%2C%20barkacs%2010%20rl%202014_06_27__vegl_forditott.xls

Amennyiben további információra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük érdeklődését!

Kapcsolatfelvétel